Beskjed om midthøstfestivalen og nasjonaldagene i 2021

d6d7b937dc11424fb0265bf70824597c

 

Avdelinger:

I samsvar med ånden i «Meldingen fra statsrådets generalkontor om arrangement av noen helligdager i 2021″ (Guoban Zhidian [2020] nr. 27), kombinert med de faktiske forholdene til selskapets avdelinger, 2021 Midt - Høstfestival og nasjonaldagsferiearrangementer og relaterte saker varsles herved som følger:

 

"To festivaler" Ferietid og arbeidstidsjustering

1、Midhøstfestivalferie: 19. septemberth(søndag) til 21th(tirsdag) ferie, totalt 3 dager.Vanlig arbeid 18. septemberth(lørdag) (sminkearbeid på mandag)

2、Nasjonaldagsferie: fra 1. til 7. oktoberth, vil den være stengt i totalt 7 dager.Jobber normalt 26. septemberth(søndag) og 9. oktoberth(lørdag), og gjøre opp for arbeidet 4. oktoberth(mandag) og 7. oktoberth(torsdag) henholdsvis.

 

Krav til epidemiforebygging og kontroll og sikkerhet under «To festivaler»-perioden

 

1、I samsvar med kravene fra Kunnskapsdepartementet og den nasjonale epidemiforebyggings- og kontrollavdelingen, implementerer alle avdelinger seriøst normaliserte epidemiforebyggings- og kontrolltiltak, implementerer strengt "daglig rapport" og "nullrapport", rapporterer relevant informasjon i en rettidig og nøyaktig måte, og nøyaktig forstå helsestatusen og oppholdsstedet til ansatte, og minne ansatte om personlig beskyttelse.

2、Alle avdelinger skal gjennomføre en omfattende sikkerhetskontroll av enheten før ferien, og gjøre en god jobb innen brannforebygging, tyverisikring og annet sikkerhetsarbeid.Alle avdelinger skal strengt implementere ferievaktsystemet, gjøre det bra i ferievakt og patrulje, holde kommunikasjonsverktøy usperret og sørge for normal drift av ulike oppgaver.Ved større nødsituasjoner skal de meldes i tide og håndteres forsvarlig i henhold til regelverket for å sikre produksjonssikkerhet og stabilitet.

3、Personalavdelingen og administrasjonsavdelingen bør styrke sikkerhetsopplæringen til ansatte, forbedre deres sikkerhetsbevissthet og holde seg oppdatert på situasjonen for ansatte som går ut, spesielt situasjonen med å forlate byen og returnere i tide etter ferien.

4、I løpet av "to festivaler"-perioden skal alle ansatte i prinsippet ikke forlate provinsen, og de bør rapportere til lederne i strengt samsvar med godkjenningsprosedyrene, og epidemiforebyggings- og kontrollteamet vil gjennomføre enhetlig godkjenning. Følg personalet styringssystem og behovene for forebygging og kontroll av epidemier.

5、Ansatte bør ordne arbeidet og livet på forhånd, ta hensyn til sikkerhet under ferier og ta hensyn til personlig forebygging av epidemier;hvis symptomer som feber, tretthet og tørr hoste oppstår, søk lege i tide og rapporter dem i tide.

Informer herved.

Administrasjonsavdeling

 

(15. septemberth,2021)


Innleggstid: 15. september 2021